Kundrecensioner

 

Vill du gå leende hem från tandläkaren?

Då kan Sverigeklinikerna i Leksand vara stället du söker!

För många som bor i Leksand är säkert tandläkare Pär Karén bekant. När han avslutade sin verksamhet så startade Sverigeklinikerna upp i hans gamla lokaler på Faluvägen 12.

Ännu en tand hade börjat spricka på grund av gamla amalgamfyllningar och den molande värken gjorde mig uppmärksam på att det var dags att boka ett nytt besök hos tandläkaren… Jag ringde Sverigeklinikerna en fredag och blev erbjuden en tid redan dagen därpå (inte visste jag att de hade öppet på lördagar)! Dessvärre passade den inte och jag fick en tid följande måndag istället – vilken snabb service!

När jag kom dit togs jag emot av en strålande glad tjej vid namn Kersti. Jag slog mig ner i väntrummet och blev strax efter det hämtad av en mycket trevlig tandläkare som presenterade sig som Daniel.

Han började med att lyssna på vad jag ville ha hjälp med och ställde frågor. Sedan undersökte han mina tänder, tog några röntgenbilder och vi diskuterade igenom vad som behövde göras. Efter det gjorde han i ordning ett kostnadsförslag som han uppmuntrade mig att ta med hem och fundera över i lugn och ro.

Allt kändes dock superbra, jag behövde inte fundera, så vi bokade direkt in behandlingstillfällen för de åtgärder vi kommit överens om.

Jag har aldrig tidigare upplevt en tandläkare med så varsamt och mjukt handlag! Han var mycket uppmärksam och stämde löpande av att allt kändes ok, det ingav både trygghet och förtroende.

Med humor och värme skapade han tillsammans med tandhygienisten Zoheer och blivande tandsköterskan Kersti en avslappnad och familjär känsla och det kändes faktiskt nästan tråkigt att inte få gå dit mer! (Det trodde jag väl ALDRIG att jag skulle säga om tandläkarbesök haha!)

Jag är jättenöjd med resultatet – tänderna är nu hela och amalgamet borta!

Så om du funderar över vart du ska vända dig för att få råd och hjälp med dina tänder så rekommenderar jag dig definitivt att boka en tid hos Daniel, Kersti och Zoheer på Sverigeklinikerna i Leksand!

/Erika Åström, Leksand, december 2015

 

Hej!

En morgon för några veckor sen ramlade tyvärr en halv tand ut i underkäken.
Eftersom jag har en stor skräck för att gå till tandläkaren tvekar jag alltid in i det längsta men det måste göras.
Jag ringde till Sverigeklinikerna i Emmaboda och fick komma samma dag på en akuttid.
Tyvärr måste jag rotfylla tanden men trevlig och mycket bra personal gjorde att jag fixade det.
Tack ska ni ha
Mvh Catharina S, Emmaboda
Ur patientboken i Emmaboda står nedanstående…
 Otroligt bra bemötande. Noggrann undersökning. Trevligt med snabb behandling.
 Lisa,  9/9- 2016
 Mkt bra bemötande. Bästa tandläkarbesöket på länge! Okänd 29/9- 2016
 Jag bara instämmer med de andra skribenterna.
MVH Jocke Linner,  5/10- 2016
 Besöken här sedan en bra tid tillbaka har helt botat gammal tandläkarskräck och det säger väl allt om behandling och personal. Tack!!
Rose-Marie, 14/10- 2016